فهرست مطالب (Table of Contents)
دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایهگذاری، این روزها در میان ثروتمندان و افراد موفق و متمول بسیار رایج است. اعتبار بالای پاسپورت دومینیکا، هزینههای بسیار معقول و سرعت بسیار زیاد دریافت آن، باعث شده است که ذکاوتمندترین افراد جامعه، برای به دست آوردن آزادی سفر بیشتر، این گزینه را انتخاب کنند. اما این روزها، اخباری مبنی بر افزایش هزینههای دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق CIP به گوش میرسد که ممکن است متقاضیان آن را دچار تردید کند. ما در سایت کنکاش دومینیکا، با شما هستیم تا زیر و بم این اخبار و اطلاعات را با شما در میان بگذاریم:
دومینیکا و ۳ کشور دیگر، برنامههای اعطای شهروندی خود را یکپارچه میکنند
سران ۴ کشور مهم کارائیبی، دومینیکا، گرانادا، سنت کیتس و نویس و آنتیگوا و باربودا، اوایل فروردین ماه، تفاهمنامهای را امضا کردند که بر طبق آن، برنامههای اعطای شهروندی، جنبههای پراهمیت شهروندی این کشورها را حمایت کنند و باعث تقویت آنها شوند.
کشورهای حوزه کارائیب به برنامههای کمهزینه و ساده اعطای شهروندی در جهان شهره بودهاند. خصوصا دومینیکا که طبق نظر مجله فایننشیال تایمز، بهترین برنامه اعطای شهروندی از طریق سرمایهگذاری را داراست. این برنامه مورد استقابل بیسابقه مردم سراسر جهان قرار گرفته است، زیرا علاوه بر هزینههای بسیار پایین دریافت شهروندی، پاسپورتی بسیار قدرتمند و شرایط زندگی معقول و لذتبخش دارد. اما با امضای این تفاهمنامه، استانداردهای اعطای شهروندی این کشورها بالاتر میرود و متعاقبا، اعتبار شهروندی این کشورها هم دو چندان خواهد شد. این تفاهمنامه، این چهار کشور از جمله دومینیکا را ملزم میکند که از اوایل تیر ماه سال ۱۴۰۳ در حوزههای مختلف اعطای شهروندی به صورت یکپارچه عمل کنند.
افزایش دوبرابری حداقل هزینه اعطای شهروندی دومینیکا
یکی از مهمترین زمینههایی که طبق این تفاهمنامه باید ۴ کشور آن را عملی کنند، افزایش حداقل هزینه خالص پرداختی برای دریافت پاسپورت است که به ۲۰۰ هزار دلار آمریکا رسیده است. با توجه به اینکه تا پیش از این، حداقل هزینه دریافت پاسپورت دومینیکا ۱۰۰ هزار دلار آمریکا بود، این افزایش دوبرابری ممکن است برای متقاضیان کمی شوکهکننده باشد. این افزایش هزینه تا اوایل تیر ماه اجرایی خواهد شد. در ضمن طبق این تفاهمنامه هرگونه تغییر در حداقل هزینههای دریافتی باید با تفاهم هر ۴ کشور انجام شود.
ارتقای استانداردها، یکپارچهسازی پروسههای امنیتی و بهبود قوانین اعطای شهروندی
علاوه بر افزایش حداقل هزینه دریافت شهروندی از طریق CIP، دومینیکا و ۳ کشور دیگر حوزه کارائیب، در زمینههای دیگری نیز با هم تفاهم کردند تا به افزایش اعتبار پاسپورت خود کمک کنند. مثلا در این تفاهمنامه بر اشتراکگذاری اطلاعات مربوط به متقاضیان شهروندی و شفافیت در زمینه درآمدهای حاصل از این برنامهها تاکید شده است. همینطور بر طبق تفاهمنامه، برنامهای مشترک برای غربالگری امنیتی متقاضیان اجرا خواهد شد. در عین حال، با تنظیم قوانین و مقررات یکپاچه و مورد تایید هر چهار کشور، اعتبار پاسپورت این کشورهای حوزه کارائیب افزایش خواهد یافت. این تفاهمنامه، همچنین بر نظارت بیشتر بر آژانسهای بازاریابی، نمایندگان، تبلیغات و… نیز تاکید دارد و برای هر یک مقرراتی وضع کرده است تا به بهبود پروسه جذب متقاضیان کمک بیشتری کند.
افزایش هزینهها و یکپارچگی قوانین، افزایش اعتبار پاسپورت دومینیکا را به دنبال دارد
اعتبار پاسپورت دومینیکا در جهان بسیار بالاست. با در دست داشتن پاسپورت دومینیکا، همین امروز میتوانید به بیش از ۱۴۱ کشور جهان بدون درگیریهای دریافت ویزا سفر کنید. همه کشورهای حوزه شنگن مثل کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و… تنها تعدادی از کشورهایی هستند که با پاسپورت دومینیکا بدون ویزا میتوان به آنها سفر و ۶ ماه سال را در آنها زندگی کرد. کشورهای دیگری از جمله سنگاپور، هنگکنگ، مصر و… که سفر به آنها با پاسپورت ایرانی بسیار مشکل است نیز، با پاسپورت دومینیکا در دسترسند. در عین حال، با پاسپورت دومینیکا در حال حاضر به راحتی میتوان ویزای ۱۰ ساله تجاری تفریحی آمریکا را دریافت کرد، کاری که با پاسپورت ایرانی تقریبا غیرممکن یا بسیار بسیار دشوار است.
اما سران کشورهای کارائیبی، خصوصا دومینیکا، به این میزان اعتبار راضی نیستند و میخواهند که سطح کشورشان را در جهان ارتقا دهند. به همینخاطر، با افزایش هزینههای اعطای شهروندی، در واقع به غربالگری اقتصادی آنها دست میزنند و افراد با ثروت و سرمایه بیشتر را جذب میکنند که به احتمال زیاد از نظر توانمندیها نیز بالاتر هستند. در عین حال، با یکپارچگی و سختگیرانهتر شدن قوانین، میکوشند که اعتبار بینالمللی کشور خود را از نظر امنیتی ارتقا دهند. در نتیجه، با بهبود و ارتقای سرمایههای اقتصادی و اجتماعی دومینیکا، اعتبار شهروندی این کشور نیز در سطح بینالمللی بالاتر خواهد رفت و در نتیجه، اعتبار پاسپورت آن نیز روز به روز بیشتر خواهد شد.
آیا با وجود افزایش دوبرابری هزینهها، دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایهگذاری به صرفه است؟
کشوری را نام ببرید که بتوان با صرف هزینه ۲۰۰ هزار دلار، در مدت زمانی کوتاه، بدون نیاز به سفر یا شرط حضور در آن کشور، به شما پاسپورتی را اهدا کند که امکان سفر به بیش از دو سوم کشورهای جهان بدون درگیریهای دریافت ویزا را دارد. کشوری آزاد با اقتصادی پایدار و مردمی شاد که بهشت بازنشستگان آمریکایی نام گرفته است. احتیاج نداشتن به دانش زبانی، امکان دریافت شهروندی برای خانواده و نزدیکان و امکان انتقال شهروندی به نسلهای بعد، فقط تعدادی دیگر از نقاط قوت شهروندی دومینیکا است. با دریافت پاسپورت دومینیکا میتوان نصف سال را در اروپا و نصف سال را با ویزای تجاری تفریحی در آمریکا سپری کنید. به نظر نمیآید که بتوان کشور دیگری با این همه ویژگی مثبت برای دریافت شهروندی پیدا کرد. حالا، با افزایش هزینههای دریافت پاسپورت، شرایط برای دارندگان شهروندی این کشور بهتر هم خواهد شد. افزایش اعتبار پاسپورت و بهبود شرایط کلی کشور دومینیکا، دو تا از قابلپیشبینیترین عواقب افزایش هزینه پاسپورت این کشور است. نکته آخر اینکه، به نظر میرسد، افزایش هزینههای اعطای پاسپورت فقط مخصوص دومینیکا نیست و کشورهای اروپایی و آمریکایی دیگری که برنامههای CIP دارند، به زودی هزینههای خود را به صورت چشمگیر افزایش میدهند.
کنکاش، نماینده رسمی دولت دومینیکا
در این مطلب، به بحث افزایش هزینههای پاسپورت دومینیکا و ارتقای اعتبار آن پرداختیم. برای اینکه بتوانید بهترین تصمیم را درباره دریافت شهروندی و سرمایهگذاری بینالمللی بگیرید، شرکت کنکاش میتواند بهترین مشاور شما باشد. کنکاش با بیش از ۳۰ سال سابقه در زمینه اخذ اقامت و تابعیت از طریق سرمایهگذاری، پروندههای پرشمار درخشانی دارد و در میان سرمایهداران و ثروتمندان ایرانی، جایگاه ویژهای کسب کرده است. شما نیز برای مشاوره در این زمینه، به نماینده رسمی دولت دومینیکا، شرکت کنکاش اعتماد کنید.
شما تا به حال به دریافت پاسپورت کشورهای دیگر از طریق سرمایهگذاری فکر کردهاید؟ این مسیر را چطور ارزیابی میکنید؟ به نظرتان کشور دومینیکا میتواند انتخاب مناسبی برای دریافت شهروندی و پاسپورت باشد؟ تجربیات و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید و سوالاتتان را از متخصصان تیم کنکاش و سایت کنکاش دومینیکا بپرسید.
بدون کامنت