حقایق شگفت‌انگیز در مورد دومینیکا

۱۵ حقیقت شگفت‌انگیز در مورد دومینیکا

امتیاز دهید post

دومینیکا کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب است که به طبیعت زیبایش معروف است. این کشور در سال‌های اخیر به یکی از قطب‌های گردشگری کارائیب تبدیل شده و سالانه افراد زیادی را به خود جذب می‌کند.

اگر شما هم به غواصی، تماشای طبیعت بکر، پیاده‌روی، کوهنوردی و دره‌نوردی، سافاری در دامنه کوه‌های آتشفشانی، استراحل لب ساحل و تجربه سفرهای جدید علاقه دارید، دومینیکا یکی از بهترین گزینه‌های سفر است، به همین خاطر پیشنهاد می‌کنیم سفر به دومینیکا را در برنامه داشته باشید و در این مقاله با حقایقی شگفت‌انگیز درباره دومینیکا آشنا شوید.

دومینیکا کجاست؟

قبل از هر چیزی بهتر است بدانیم دومینیکا کجاست. دومینیکا کشوری جزیره‌ای و کوچک در دریای کارائیب است که بین دو جزیره فرانسوی مارتینیک و گوادلوپ قرار دارد. پایتخت دومینیکا روسو نام دارد که شهری کوچک در غرب جزیره است.

 جالب است بدانید که این جزیره اولین‌ بار توسط کریستف کلمب کشف شد و چون او در روز یکشنبه به جزیره رسیده بود، به آن نام دومینیکا را داد که در زبان لاتین به معنای یکشنبه است.

این جزیره کوچک و زیبا که در دهه ۷۰ میلادی به استقلال رسید، یکی از کشورهای مشترک‌المنافع است. در نتیجه پادشاه فعلی انگلستان یعنی پادشاه چارلز برای مردم دومینیکا قابل احترام است.

دومینیکا، دهمین جزیره کوچک جهان

کشور دومینیکا با ۷۵۰ کیلومترمربع مساحت، جمعیتی ۷۱ هزارنفری دارد که باعث شده این کشور دهمین کشور کوچک جهان باشد. 

پرجمعیت‌ترین شهر دومینیکا، روسو پایتخت این کشور است و جمعیت ۱۶ هزار و ۵۷۱ نفری دارد. بعد از آن شهر پورتسموث با جمعیت ۳ هزار و ۶۳۳ نفر دومین شهر پرجمعیت دومینیکا است و بقیه شهر‌های این کشور مانند ماریگوت جمعیتی کمتر از ۳ هزار نفر دارند.

استقلال دومینیکا

کشور دومینیکا در سال ۱۹۷۸ به استقلال رسید. پیش از آن این کشور از سال ۱۷۱۵ تا سال ۱۷۶۳ مستعمره فرانسه و از سال ۱۷۶۳ تا ۱۹۷۸ مستعمره انگلستان بود. قبل از همه این اتفاق‌ها، دو کشور انگلیس و فرانسه تصمیم گرفته بودند دومینیکا را به‌عنوان منطقه‌ای بی‌طرف رها کنند، اما زمانی که فرانسه جزیره را گرفت، این توافق بین دو کشور از بین رفت و در آخر باعث جنگ ۷ ساله‌ای بین فرانسه و انگلیس شد تا انگلیس بتواند جزیره را به استعمار خود دربیاورد.

دولت دومینیکا بعد از استقلال، تلاش‌های زیادی برای احیای فرهنگ‌ها و سنت‌های این کشور کرد و مردم این کشور سالانه روز استقلال دومینیکا را که سوم نوامبر است جشن می‌گیرند.

زبان و دین رسمی کشور دومینیکا

روزهای استعمار تاثیر خودش را در زبان، ادبیات، فرهنگ و معماری مردم دومینیکا گذاشت و یکی از آنها تأثیر روی زبان رسمی کشور دومینیکا است. زبان رسمی در این کشور زبان انگلیسی است و در بخش‌هایی از آن زبان فرانسوی هم صحبت می‌شود، البته هنوز افراد بومی در جزیره وجود دارند که به زبان کریول دومینیکایی صحبت کنند و جلوی نابودی کامل این زبان را بگیرند، اما حضور آن در بین مردم بسیار کم‌رنگ شده است.

مسیحیت رایج‌ترین دین در دومینیکا است و بیشتر از ۹۰ درصد مردم این کشور مسیحی کاتولیک هستند، اما مردم می‌توانند هر دینی که می‌خواهند را انتخاب کنند و در این کشور آزادی کامل دینی وجود دارد.

سیستم حقوقی دومینیکا

سیستم حقوقی دومینیکا بر اساس سیستم حقوقی کشور انگلیس نوشته شده و سلسله‌ مراتب دادگاه‌ها در این کشور مشابه انگلستان است. البته یک قانون اساسی در دومینیکا وجود دارد که همه باید به آن پایبند باشند و آن این است که همه افراد باید آزادی کامل در مسائلی مانند زندگی شخصی داشته باشند.

در حال حاضر دومینیکا یکی از امن‌ترین و مرفه‌ترین کشورهای جهان است که مردم آن در آزادی مذهبی کامل زندگی می‌کنند. از آن طرف دولت هم تلاش می‌کند تا امنیت و رفاه مردم را تامین کرده و اقتصاد را در وضعیت باثبات و رو‌به‌رشدی نگه دارد.

تصویر ملکه الیزابت دوم روی ارز رسمی کشور دومینیکا

درست است که از یورو و دلار هم می‌توانید در کشور دومینیکا استفاده کنید، اما ارز رسمی این کشور دلار کارائیب شرقی است. این ارز از سال ۱۹۶۵ در دومینیکا و ۷ عضو دیگر سازمان کشورهای حوزه کارائیب استفاده می‌شود.

نکته قابل‌ توجه درباره دلار کارائیب شرقی این است که نرخ آن مستقیماً با دلار آمریکا تنظیم شده است و هر ۱ دلار آمریکا معادل ۲٫۷ دلار کارائیب شرقی است که باعث می‌شود این ارز ارزش زیادی داشته باشد. در کشور دومینیکا روی همه اسکناس‌ها و سکه‌ها تصویر ملکه الیزابت دوم قرار دارد و حالا با فوت ملکه انتظار می‌رود که پول‌های جدید با تصویر پادشاه چارلز چاپ شده و مورد استفاده مردم قرار بگیرد.

دومینیکا با دومینیکن فرق دارد!

بسیاری از افراد دومینیکا را با جمهوری دومینیکن اشتباه می‌گیرند و شاید یکی از بزرگ‌ترین دلایلش این باشد که به مردم هر دو کشور دومینیکن می‌گویند، اما این دو کشور کاملاً با هم متفاوت‌اند و تقریباً ۱۰۰۰ کیلومتر با یکدیگر فاصله دارند.

یکی از تفاوت‌های این ۲ کشور این است که زبان رسمی دومینیکا انگلیسی و زبان رسمی جمهوری دومینیکن اسپانیایی است. از طرف دیگر دومینیکن پاسپورت معتبری ندارد، اما دومینیکا صاحب یکی از معتبرترین پاسپورت‌های جهان است که از طریق برنامه شهروندی اقتصادی یعنی سرمایه‌گذاری در دومینیکا می‌توانید به‌صورت غیرحضوری صاحب این پاسپورت شوید.

دومینیکا، جزیره طبیعت کارائیب

مردم به کشور دومینیکا به‌خاطر زیبایی طبیعی و باورنکردنی آن لقب بهشت کارائیب و جزیره طبیعت کارائیب را داده‌اند. تقریباً کل این کشور بافت جنگلی و کوهستانی دارد. جنگل بارانی Morne Trois Pitons که در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است، یکی از محبوب‌ترین مکان‌های دیدنی دومینیکا برای گردشگران است.

سفر به دومینیکا به شما فرصتی می‌دهد تا از آبشارهای شگفت‌انگیز و دریاچه‌های آبگرم این کشور دیدن کنید. دومینیکا کشوری کوهستانی است که آن را به یک مقصد محبوب برای ورزشکاران تبدیل می‌کند، پس اگر شما از آن دسته افرادی هستید که علاقه زیادی به طبیعت و جاذبه‌های آن دارند، دومینیکا برای شما لذت‌بخش خواهد بود.

دومین دریاچه آبگرم بزرگ دنیا در دومینیکا قرار دارد!

دومین دریاچه آبگرم دنیا که در دهانه یک کوه آتش‌فشانی قرار دارد، در دومینیکا است. این دریاچه آبگرم اولین‌بار در سال ۱۸۷۰ توسط مردم محلی کشف شد و به‌ خاطر اینکه بسیار بزرگ بود، باعث تعجب همه شده بود. در فصول مختلف سال، آب این دریاچه رنگ‌های مختلفی به خود می‌گیرد و در بخش‌هایی از سال به رنگ آبی مایل به طوسی است. اگر می‌خواهید این دریاچه را ببینید، باید بین جنگل‌ها به مدت ۴ تا ۶ ساعت پیاده‌روی کنید تا به آن برسید.

وزغ غول‌پیکر دومینیکا

یکی از حقایق شگفت‌انگیز درباره دومینیکا این است که در کل جزیره تنها ۴ نوع دوزیست زندگی می‌کنند. یکی از این دوزیست‌ها یک‌گونه وزغ غول‌پیکر است که «مرغ کوهستانی» نام دارد. مرغ کوهستانی تنها در دومینیکا و مونتسرات یافت می‌شود و به‌اندازه‌ای در دومینیکا برای مردم مهم است که می‌توانید آن را روی مهر رسمی این کشور ببینید.

مردم دومینیکا از زمان‌های دور این وزغ را به‌عنوان غذا می‌خوردند و چون طعمی شبیه طعم مرغ داشت به آن مرغ کوهستانی می‌گفتند، اما به دلیل اینکه در سال‌های اخیر این حیوان در معرض خطر انقراض قرار گرفته، خوردن آن ممنوع شده است.

در دومینیکا ۹ آتش‌فشان وجود دارد

در جزیره دومینیکا ۹ آتش‌فشان وجود دارد که هیچ‌کدام فعال نیستند و بلندترین کوه این کشور با حدود ۴۷۴۶ فوت ارتفاع Morne Diablotins نام دارد. برای صعود به این قله باید یک کوهنوردی ۶ ساعته داشته باشید و از میان صدها گونه گیاهی مختلف عبور کنید. از بالای این قله می‌توان چشم‌انداز زیبایی از جزایر همسایه مانند گوادلوپ و مارتینیک و جنگل‌های بکر جزیره را مشاهده کرد. علاوه بر این می‌توانید در دامنه این کوه‌ها تجربه سافاری و آفرودسواری داشته باشید یا در چشمه‌های آبگرم تنی به آب بزنید.

دومینیکا محل فیلم‌برداری فیلم دزدان دریایی کارائیب

یکی از چیزهایی که باعث افتخار مردم دومینیکا است، فیلم‎برداری ۲ قسمت از مجموعه ۵ قسمتی فیلم‌های دزدان دریایی کارائیب در این کشور است. ۲ فیلم صندوق مرد مرده و پایان جهان در این کشور ساخته شده‌اند.

طب سنتی دومینیکا

اجداد دومینیکایی‌ها افرادی ماهر در طب سنتی بودند و طب سنتی و گیاهان دارویی همیشه مورد توجه مردم کشور دومینیکا قرار گرفته است. در حال حاضر باغ‌هایی در کشور دومینیکا وجود دارند که به طور خاص به پرورش گیاهان دارویی می‌پردازند و اگر می‌خواهید به این کشور سفر کنید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً به این باغ‌ها سر بزنید. حتی اگر به طب سنتی و گیاهان دارویی اعتقادی ندارید، می‌توانید در این باغ‌ها از یک دم‌نوش خوش طعم لذت ببرید.

پاسپورت قدرتمند دومینیکا

همان‌طور که می‌دانید اگر کشوری پاسپورت قدرتمند داشته باشد، بسیار ارزشمند است. دولت‌ها معمولاً همه تلاششان را می‌کنند تا برای پاسپورت خود ارزش کسب کنند و با این کار زندگی بهتری برای مردم خود فراهم کنند.

 پاسپورت دومینیکا در رتبه ۳۱ جهان قرار دارد و افرادی که تابعیت دومینیکا را دارند، با داشتن پاسپورت دومینیکا می‌توانند به بیش از ۱۴۴ کشور جهان مانند کشورهای حوزه شنگن، بریتانیا، روسیه، چین و هنگ کنگ بدون نیاز به ویزا سفر کنند.

رشد اقتصادی باورنکردنی دومینیکا

کشور دومینیکا از راه‌های متفاوتی مانند کشاورزی، گردشگری و جذب سرمایه‌گذار درآمد کسب می‌کند و توانسته در سال‌های اخیر به رشد خوبی در زمینه‌های اقتصادی برسد. در حال حاضر دومینیکا یکی از قطب‌های گردشگری منطقه کارائیب است و سرمایه‌گذاران با سرمایه‌گذاری در دومینیکا علاوه بر اخذ پاسپورت این کشور می‌توانند در سال‌های آینده به سود خوبی از سرمایه‌شان برسند.

صنعت کشاورزی قدیمی‌ترین صنعت دومینیکا است. ۲۰ درصد از زمین‌های این کشور قابل‌کشت هستند و مردم از این زمین‌ها حداکثر استفاده را می‌کنند. موز قدیمی‌ترین میوه‌ای است که دومینیکا به سراسر جهان صادر کرده است.

صنعت گردشگری در کشور دومینیکا به دلیل جاذبه‌های طبیعی و بهبود زیرساخت‌های گردشگری در این کشور با رشد خوبی مواجه است و سالانه حدود ۲۰۰ هزار نفر از راه‌های دریایی و هوایی به کشور دومینیکا سفر می‌کنند.

یکی دیگر از روش‌هایی که دومینیکا از آن برای کسب درآمد استفاده می‌کند، جذب سرمایه‌گذار خارجی است. همان‌طور که پیش‌ از این گفتیم، پاسپورت کشور دومینیکا از ارزش بسیار بالایی برخوردار است و دولت دومینیکا از این موضوع بهره می‌برد. به این صورت که به سرمایه‌گذاران خارجی وعده می‌دهد اگر در برنامه اخذ تابعیت از طریق سرمایه‌گذاری شرکت کنید، در ازای سرمایه‌ای که وارد کشور می‌کنید، دولت دومینیکا به شما تابعیت و پاسپورت این کشور را می‌دهد.

کلام آخر

تا اینجا با حقایق شگفت‌انگیز و جالبی آشنا شدیم که دومینیکا را به یکی از متفاوت‌ترین و البته زیباترین کشورهای جهان تبدیل کرده است.

همان‌طوری که گفتیم، دومینیکا یکی از بهترین و ارزان‌ترین برنامه‌های شهروندی اقتصادی را دارد. متقاضیان از طریق سرمایه‌گذاری در این کشور می‌توانند در زمان کمتر از یک سال برای پاسپورت دومینیکا درخواست دهند، منتها برای این برنامه باید مدارک و درخواستشان را به دست نمایندگان دولت برسانند. شرکت کنکاش نماینده دومینیکا در ایران برای سرمایه‌گذاری و اخذ پاسپورت این کشور است که علاوه بر راهنمایی و مشاوره رایگان، تمام امور پرونده متقاضیان ایرانی عزیز را نیز به سرانجام می‌رساند. برای اطلاعات بیشتر در این مورد هم می‌توانید با ما تماس بگیرید.

بدون کامنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *